Entreprenader av industriella rörledningar genomförda med precision

Vi har omfattande verksamhet i Finland, i de övriga nordiska länderna och i Baltikum

TLA-Pipe Oy är grundat år 2015 och är ett företag som är specialiserat sig på industriella rörledningar. I vår verksamhet ingår även dragning av fjärrvärmeledningar, tillverkning/montering av järnkonstruktioner, montering av anordningar samt underhållsarbeten för industrin. Vårt företag sysselsätter tiotals yrkeskunniga svetsare och montörer. Antalet anställda ökar hela tiden för att svara på våra kunders växande behov. Vårt verksamhetsområde är hela Finland, de övriga nordiska länderna och Baltikum. Vi betjänar både företag och privatpersoner.

Med kunskap och färdighet, säkert och kostnadseffektivt

Våra samtliga svetsare är certifierade svetsare för svetsning av rörledningar. Montörerna och svetsarna använder sig av korrekta och högklassiga verktyg och garanterar därmed ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt arbete.

Kontakta oss – vi betjänar gärna!

Tveka inte att kontakta oss ifall våra tjänster intresserar dig, oavsett om du letar efter eller erbjuder tjänster. TLA-Pipe Oy växer och utvecklas tillsammans med dig. Vi strävar alltid till att erbjuda våra kunder högklassiga tjänster som uppfyller alla typ av behov.

Se närmare kontaktuppgifter »

Vi har stött föreningen Barnsligt rf:s arbete

Lapsellista ry  

 

Blev du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!


Samarbetspartners